BOLETTES KAGE - UDEN ÆG - ½ bradepande størrelse
BOLETTES KAGE - UDEN ÆG - ½ bradepande størrelse
125 g smeltet smør
400 g sukker
½ l kærnemælk (eller 4 dl tykmælk og 1 dl vand)
400 g hvedemel
2 tsk. natron
½ tsk. salt
Lidt vanilje pulver
1 ps. Hakkede nødder/mandler
Bages ved 200 grader i 35-40 minutter
Som lagekagebunde:
Kagen kan også laves til 2 lagkagebunde ved at dele dejen i 2 og bage
på 2 bageplader med bagepapir. Bagningen vil være 200 grader i ca. 20 minutter.
Flødeost topping:
200 g Philadelphia flødeost, neutral
200 g flormelis
Lidt vaniljepulver
Lidt reven citron- eller appelsinskal
Topping smøres på når kagen er afkølet
Serveres med flødeskum
GOD FORNØJELSE!