BOLETTES KAGE - UDEN ÆG - ½ bradepande størrelse

BOLETTES KAGE - UDEN ÆG - ½ bradepande størrelse

125 g smeltet smør

400 g sukker

½ l kærnemælk (eller 4 dl tykmælk og 1 dl vand)

400 g hvedemel

2 tsk. natron

½ tsk. salt

Lidt vanilje pulver

1 ps. Hakkede nødder/mandler

Bages ved 200 grader i 35-40 minutter

Som lagekagebunde:

Kagen kan også laves til 2 lagkagebunde ved at dele dejen i 2 og bage
på 2 bageplader med bagepapir. Bagningen vil være 200 grader i ca. 20 minutter.

Flødeost topping:

200 g Philadelphia flødeost, neutral

200 g flormelis

Lidt vaniljepulver

Lidt reven citron- eller appelsinskal

Topping smøres på når kagen er afkølet

Serveres med flødeskum

 

GOD FORNØJELSE!